Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на окупирания Западен бряг, се

...
Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на окупирания Западен бряг, се
Коментари Харесай

Израелските сили са убили най-малко 5-ма палестинци на Западния бряг

Израелските сили снощи са убили минимум петима палестинци на окупирания Западен бряг, се споделя в изявление на палестинското министерство на опазването на здравето, представено от Ройтерс.
Двама палестинци от град Саир, са умряли от рани, получени в резултат израелска пукотевица, се споделя в изказването. Здравното ведомство по-рано заяви за гибелта на различен палестинец от бежанския лагер Каландия.
Най-малко 22 други палестинци са били ранени от патрони при конфликти с израелските сили в лагера, заяви палестинският Червен полумесец.
Израелските сили също по този начин са убили двама палестинци в автомобил и са задържали други двама по време на нахлуване в град Калкилия, съобщи формалната палестинска осведомителна организация УАФА, без да даде повече детайлности. В отговор на питане по отношение на случая, израелски боен представител съобщи, че " там е имало антитерористични действия " и че спомагателни детайлности ще бъдат оповестени по-късно.
На Западния бряг се наблюдава рязко повишаване на насилието и арестите, успоредно с продължаващата към този момент осем седмици война на Израел против бойците на " Хамас " в линията Газа, отбелязва Ройтерс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР